Bogudgivelse 2022

Bogudgivelse.

Bogen kan købes her:

”Fra håbefuld bliktud til blind overlærer” er en samling selvbiografiske

fortællinger, skrevet af tidligere blikkenslagerlærling og i dag pensioneret overlærer, Peter Frederik Hansen, født i 1948.

Bogen indeholder erindringsbilleder fra Peters opvækst, revalidering/uddannelse, mange års beskæftigelse og ikke mindst fra nogle af forfatterens livsbekræftende ferieoplevelser.

Bogens 293 sider og 36 fortællinger indeholder blandt andet beretningen om en vellykket revalidering og efterfølgende beskæftigelse, hvor punktskriftens og computerens store betydning bliver fremhævet sammen med oplevelser fra det tidligere Statens Institut for Blinde og Svagsynede.

Fra bogen:

… ”Clausen, der var helt blind, holdt fast i min arm, men den skarpe sol forhindrede mig i at se noget som helst, så vi måtte bruge vores stokke og gode hørelse. Vi kunne høre havet i det fjerne, så vi gik rask til. Men pludselig forsvandt alt under fødderne på os, og vi befandt os plaskende i en swimmingpool. Vi plaskede hen til kanten, hvor der nu stod mange mennesker og kikkede ned på os, mens en af dem udbrød: – ”De er blinde!”

Vi blev hjulpet op. En af de tililende dykkede ned efter Clausens hvide stok, der var endt på poolens bund.”

Yderligere informationer på hjemmesiden www.blindeferier.dk.

Forfatteren Peter Frederik Hansen kan kontaktes på mail peter@aldershvilevej.dk.

Forlaget Kahrius, der sælger bogen, kan kontaktes via www.kahrius.dk.

Bogen vil inden længe kunne lånes på Nota som lydbog og på punktskrift.

Hvis du var så uheldig ikke at kunne være med til bogudgivelsen af bogen Fra håbefuld bliktud til blind overlærer, kan du se videofilmen fra bogudgivelsen her:

                  HER ER LIDT BILLEDER FRA BOG UDGIVELSEN                                      

P2004460
P2004470
P2004449(1)
P2004457
hej 2
P2004460 P2004470 P2004449(1) P2004457 hej 2